کوفته دست به گردن
این کوفته از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانیه که خیلی سریع آماده میشه.
مواد لازم :
برنج یک پیمانه
پیاز درشت یک عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده 200 گرم
سبزی کوفته 200 گرم
تخم مرغ یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
برنج رو همراه با مقدار کافی آب و نمک به روش کته بپزید و اجازه بدید تا آب برنج کاملا کشیده بشه.
پیاز داغ رو آماده کنید و وقتی پیاز طلایی شد ، زردچوبه رو با پیاز تفت بدید و بعد رب رو هم سرخ کنید تا خامی رب گرفته بشه نمک و فلفل رو اضافه کنید و به مقدار مناسب آب بریزید و صبر کنید تا سس جوش بیاد.
سبزی ، برنج پخته ، گوشت که بهتره مخلوط گوسفند و گوساله باشه ، تخم مرغ ، نمک و فلفل رو بریزید تو دستگاه غذا ساز تا مخلوط حسابی ورز داده بشه . اگر زمان دارید مخلوط رو برای یک ساعت بذارید تو یخچال وگرنه میتونید بلافاصله ازش استفاده کنید.
به مقدار کافی از مایه کوفته بردارید و تو دستتون گرد کنید. کوفته ها رو تو سس در حال جوش بندازید . بعد از اضافه کردن هر کوفته اگر سس از جوش افتاد صبر کنید تا سس دوباره جوش بیاد بعد گوفته بعدی رو اضافه کنید.
وقتی همه کوفته ها چند دقیقه تو سس جوشید حرارت رو ملایم کنید. بعد از نیم ساعت تا 45 دقیقه کوفته آماده اس.
برای چاشنی آب کوفته میتونید از چند عدد آلو استفاده کنید.
به جای سبزی کوفته میتونید از سبزی کوکو هم استفاده کنید.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
آرشیو
آمار سایت
کدهای اختصاصی